Erhvervsservice

Vi kan tilbyde at varetage alle funktioner i jeres virksomhed, der vedrører regnskab, revision og lønninger, osv, osv................

Ak ja - gammel vin på gamle flasker - med nye etiketter.

Alt det der har vi jo lavet i årtier.

Først laver skiftende regeringer reglerne mere og mere besværlige, når de så efterhånden heller ikke selv kan finde rundt i regelsættenes finurligheder, så får en eller anden en lys idé. Vi lancerer en såkaldt lettelse. Vi bruger 50.000.000 i reklame kroner på, at få virksomhederne til at bruge revisionsfirmaerne til at udføre det arbejde som de selv kunne lave for 10 år siden, men som er blevet for indviklet idag. De der kunne, med vægt, protestere overfor de besværlige regler, ser nu en egen interesse i at tjene penge på området, og så har vi lukket munden på dem, og den offentlige administration kan fortsætte med at skrue millimeter retfærdige regelsæt sammen, med variende opfindsomhed. Revisorerne protesterer ikke, for des mere besværlige regler, des mere indtjening.

Alle er glade (!) - vi klipper hinanden endnu mere, og de små betaler.
Og så har fået disse herlige edb systemer. Nu kan vi lave regler som kun maskinerne kan regne sig igennem. Det er med de nuværende regler som med "WINDOWS", vi anvender en kampvogn til at køre vores barn i børnehave.
PC'er er vidunderlige, ingen tvivl om det, men fordi vi køber en ny bil kører vi jo heller ikke hver gang vi skal besøge naboen.
Altså - nøgleordet er proportioner!


Et eksempel fra daglig dagen:
Mange virksomheder udarbejder møjsommelig en kasserapport, med alle bevægelser på kasse, bank og giro håndskrevet ind, selv om de stort set ikke har kontantsalg, men skriver fakturaer på omsætningen.

SPILD AF TID - DET KRÆVER LOVGIVNINGEN SLET IKKE. Revisoren kræver det - måske - men det er for egen lettelse, til dit besvær, og spild af din gode fritid.

Kør det hele over en bank eller giro konto, så laver de, for 25 kr om måneden i udskriftsgebyr, hele arbejdet, og du har en langt bedre dokumentation end hvis du laver kasserapport.

Har du en god revisor, så start med at stille krav om forenkling i jeres samarbejde, og hvis han kun taler "erhvervsservi'sk", så er du velkommen til at prøve en samtale her.
KRABBESHOLMVEJ 5
2700 BRØNSHØJ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram